Cleamen 631 vysoko penivý chlorový dezinf.prostriedok 24kg

Novinka Tip
39,99 €
Skladom (> 5 ks)

Tekutý vysoko penivý alkalický chlórový prostriedok, ktorý vytvára hustú stabilnú penu. Prostriedok výborne emulguje tuky a odstraňuje zvyšky bielkovín. Súčasne účinne ničí oxidatívnym spôsobom baktérie, kvasinky a plesne. Má široké použitie v celej oblasti potravinárskeho priemyslu pri čistení a dezinfekcii vonkajších povrchov z nerezovej ocele, napríklad technologických zariadení. Používa sa tiež pre denné komplexné čistenie výrobných priestorov. Je vhodný pre aplikáciu pomocou rôznych typov napeňovacích zariadení alebo pomocou automatických napeňovacích systémov. Na povrchy sa môže nanášať aj ručne. Prostriedok je možné použiť v priemyselných potravinárskych prevádzkach, v malých výrobných prevádzkach alebo pri odstraňovaní organických nečistôt z rôznych plôch odolných alkáliám.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tekutý vysoko penivý alkalický chlórový prostriedok, ktorý vytvára hustú stabilnú penu. Prostriedok výborne emulguje tuky a odstraňuje zvyšky bielkovín. Súčasne účinne ničí oxidatívnym spôsobom baktérie, kvasinky a plesne. Má široké použitie v celej oblasti potravinárskeho priemyslu pri čistení a dezinfekcii vonkajších povrchov z nerezovej ocele, napríklad technologických zariadení. Používa sa tiež pre denné komplexné čistenie výrobných priestorov. Je vhodný pre aplikáciu pomocou rôznych typov napeňovacích zariadení alebo pomocou automatických napeňovacích systémov. Na povrchy sa môže nanášať aj ručne. Prostriedok je možné použiť v priemyselných potravinárskych prevádzkach, v malých výrobných prevádzkach alebo pri odstraňovaní organických nečistôt z rôznych plôch odolných alkáliám.

Prostriedok obsahuje nasledujúce účinné biocídne látky (g / 100 g zmesi): 
Chlórnan sodný, obsah voľného chlóru (EC: 231-668-3): 2,1 g
Spektrum účinku: 
Baktericídne - na baktérie G-(gramnegatívne) a G+ (grampozitívne) – 0,5% / 15 min. 
Fungicídne - na vegetatívne bunky a na spóry – 3,0% / 15 min.
Biocídny typ: 2, 4
 
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: