Telové maslo Čokoládová horúčka WoodenSpoon 100 ml

Kód: 0815
15,90 € 13,25 € bez DPH
Skladom, odosielame do 24h (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
4.10.2023
Možnosti doručenia
Telové maslo Čokoládová horúčka zanechá vašu pokožku prirodzene krásnu a zamatovo hebkú. Jemná a nadýchaná konzistencia prírodného telového masla sa pri dotyku s pokožkou pomaly roztápa a ľahko sa rozotiera. Použite telové maslo na pokožku celého tela alebo len na problémové partie. Nádherná vôňa čokolády v kombinácii s kokosovým olejom zasa poteší vašu myseľ a vy si môžete vychutnať chvíle relaxu kedykoľvek počas dňa.

Detailné informácie

Podrobný popis

Telové maslo Čokoládové horúčka WoodenSpoon 100ml

Nadýchané telové maslo od značky Wooden Spoon zaistí, že po každom kúpeli bude vaša pokožka vláčna a ošetrená.

Rovnako ako lákavo názov znie, presne tak aj toto účinné maslo vonia. Čokoláda v kombinácií s kokosovým olejom je skvelým pomocníkom k lepšiemu spánku a zároveň štartérom do nového produktívneho dňa.

Maslo bolo vyrobené za použitia čisto prírodných zložiek, bez esenciálnych olejov a akýchkoľvek alergénov.

Aplikácia:

Naneste do dlaní len malé množstvo masla a masážnymi pohybmi vmasírujte do pokožky na celom tele alebo v problematických partiách.

Nepoužívajte v prípade alergií. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami!

0 % chemikálií, 0 % syntetických látok, vyrobené z certifikovaných bio olejov, bio extraktov a prírodného vitamínu E.

Tento produkt je vyrobený len z vysoko kvalitných prírodných surovín.

Vitamín E je získaný z prírodnej slnečnice bez GMO.

Výrobok je v súlade s najnovšími požiadavkami EÚ a má externé odborné hodnotenia jeho bezpečnosti a účinnosti.

99% organický produkt

100% prírodný produkt

 

Dodatočné parametre

Kategória: Telo
Hmotnosť: 100 kg
Typ pokožky: suchá, citlivá, zrelá
Certifikát: USDA ORGANIC, CERES, GLUTEN, VEGAN, Cosmos Organic

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: