Kyselina citrónová Alteya Organics 30 g

Kód: 4427
4,90 € 4,08 € bez DPH
Skladom, odosielame do 24h (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.10.2023
Možnosti doručenia
Kyselina citrónová je nie len skvelým pomocníkom v kuchyni, ale aj v kozmetike, ,či pri domácich prácach. Svojimi zahusťujúcimi vlastnosťami je skvelým pomocníkom pri výrobe džemov, sirupov, či kompótov. Kozmetiku tiež neobchádza a využíva sa, ako dôležitá zložka pri výrobe šampónov, krémov, alebo pleťových vôd. Svoje zastúpenie nájde aj pri odstraňovaní škvŕn z oblečenia, či pri zbavovaní sa vodného kameňa. Kyselina citrónová vás naozaj nesklame a uľahčí vám prácu vo viacerých smeroch.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kyselina citrónová Alteya Organics 30 g

Kyselina citrónová má hneď niekoľko využití, či už v potravinovom priemysle, alebo v kozmetike. Získava sa z citrusových plodov, hlavne citrónov. Využíva sa ako konzervačné činidlo, regulátor kyslosti, alebo ako doplnok stravy. Tieto všetky vlastnosti prispievajú k tomu, že sa používa pri výrobe potravín, čistiacich prostriedkov, kozmetiky, či liekov.

Kyselinú citrónovú skvelo využijete pri príprave rôznych džemov, sirupov, či kompótov. Správne množstvo kyseliny tieto výrobky primerane zahustí a dodá im tú správnu konzistenciu.

Kyselina citrónová je dôležitou súčasťou mnohých krémov, šampónov, alebo pleťových vôd. Preto sa nebojte a obzvláštnite svoje kozmetické produkty touto zložkou, aby vaša pokožka krásne žiarila. 

Svoje uplatnenie nájde aj pri domácich prácach, keďže veľmi ľahko odstraňuje škvrny z prádla a efektívne sa zbavuje vodného kameňa.

Použitie:

Pri varení sa môže použiť ako konzervačná látka, aróma a stabilizátor. V kozmetike je súčasťou zloženia rôznych výrobkov. Má tiež čistiace vlastnosti.

Dodatočné parametre

Kategória: Upratovanie
Hmotnosť: 30 kg
Určenie: do kuchyne, do kúpeľne
Certifikát: USDA ORGANIC, BULGARIAN ROSE VALLEY, CERES, BPA, VEGAN

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: