Toto je dôvod, prečo som si kúpila robotický vysávač a neľutujem to

drprotect-radi-blog

Robotické vysávače sa v posledných rokoch veľmi rozšírili a je celkom ľahké pochopiť prečo. Vďaka ich jednoduchému používaniu a praktickému hands-free postupne objavujú majitelia domov mnohé výhody kúpy tohto typu vysávača. Ale naozaj stoja za vyššiu cenu? Pozrime sa na niektoré výhody, ktoré môžete od používania takéhoto vysávača očakávať.

Čo sú robotické vysávače?

Robotické vysávače sú autonómne zariadenia, ktoré sú určené na čistenie kobercov, dlaždíc a drevených podláh od všetkých nečistôt a zvyškov, podobne ako iné typy vysávačov. Hlavným rozdielom robotických verzií je ich schopnosť minimalizovať množstvo práce, ktorú musia majitelia domov vykonať.

V posledných rokoch sa nedá poprieť nárast ich záujmu zo strany majiteľov domov, čiastočne preto, že sa stali cenovo dostupnejšími, ale najmä preto, že sa stali efektívnejšími pri plnení svojho účelu - čistenie podláh bez toho, aby ste museli vynaložiť veľa práce.

VÝHODY ROBOTICKÉHO VYSÁVAČA

Ak si práve chcete kúpiť vysávač, neuvažovaním o robotickom vysávači by ste si urobili medvediu službu. Aby sme vám pomohli určiť, či je to pre vás to správne zariadenie, pozrime sa bližšie na niektoré výhody, ktoré môžete od robotického vysávača očakávať.

1. ĽAHKÉ POUŽÍVANIE

Pravdepodobne výhodou číslo jeden vlastnenia robotického vysávača je to, že sa mimoriadne jednoducho používajú. Po naprogramovaní zariadenia pre daný priestor a nastavení časovača na vopred určený čas spustenia sa vysávač prakticky spustí sám. Stačí umiestniť zariadenie na podlahu na vhodné štartovacie miesto a môžete začať.

Okrem toho boli mnohé modely v priebehu rokov zdokonalené tak, aby boli samostatné a takmer spoľahlivé, čo znamená, že nehody sú s vývojom technológie čoraz menej pravdepodobné. To znamená, že sa nemusíte obávať poruchy vysávača alebo jeho uviaznutia na povrchu.

2. NEUVERITEĽNE ÚČINNÝ 

Dnešné robotické vysávače zabezpečujú viacero úloh. Nielenže upratujú, ale pamätajú si aj usporiadanie vášho priestoru, dokážu vysypať nazbierané nečistoty a potom nájsť cestu späť do nabíjacej stanice.

Niektoré modely vyššej triedy majú pokročilé senzory a dokážu tiež prechádzať medzi holými podlahami a kobercami bez toho, aby museli ručne prepínať nastavenia. Iné umožňujú ich ovládanie prostredníctvom aplikácie v smartfóne. 

Metodický, spätný alebo krúživý pohyb strojov tiež zabezpečuje, že sa pokryje každý centimeter podlahy alebo priestoru, čo sa celkovo prejavuje dôkladnejším čistením.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1rr

Prihláste sa a odoberajte rady Dr.Protecta a získajte zľavu 5% hneď teraz.

#formular#

3. ŠETRÍ VÁM ČAS

Je všeobecnou skúsenosťou, že život každého z nás je v 21. storočí čoraz viac zaneprázdnenenejší. V skutočnosti sa multitasking stal prvoradým a súčasťou modernej existencie. Jednou z najžiadanejších výhod robotických vysávačov je, že pri ich prevádzke nemusíte byť prítomní.

Stačí ho zapnúť pred odchodom z domu a on urobí všetku prácu za vás, kým ste mimo domu. Preto čas, ktorý nestrávite ručným vysávaním, môžete stráviť prácou, oddychom, hrou s deťmi, objednaním produktov z dr.protect.sk alebo čímkoľvek, po čom vaše srdce túži. Staré príslovie, že čas sú peniaze, sa totiž určite vzťahuje aj na tento výrobok.

4. FUNGUJE NA RÔZNYCH POVRCHOCH

Ďalšou výhodou robotického vysávača je, že funguje na viacerých typoch povrchov, od kobercov cez drevené podlahy, linoleum až po betón.

Ako už bolo spomenuté, modely vyššej triedy dokážu počas jedného čistiaceho cyklu prechádzať medzi rôznymi typmi povrchov. Pri ostatných modeloch stačí zmeniť nastavenie, umiestniť výrobok na určený štartovací bod a nastaviť programátor a časovač ako zvyčajne.

5. ROZPOZNÁ VŠETKY ÚROVNE ZNEČISTENIA

Popri práci na všetkých typoch povrchov si autonómne vysávače dokážu poradiť aj so všetkými druhmi nečistôt. Od prachu, ktorý sa sotva usadil, až po hlboko usadené nečistoty v koberci, drvivá väčšina týchto vysávačov je napriek kompaktným rozmerom navrhnutá so stále výkonnejšími sacími schopnosťami.

Pomocou zabudovaných senzorov dokážu tieto stroje tiež rozpoznať množstvo čistenia potrebné v rôznych situáciách a opakovane prejdú danú oblasť, kým nie je čistá. Takáto úroveň detailov, pokiaľ ide o čistenie, je u iných podobných výrobkov neporovnateľná.

6. NASTAVTE HRANICE

Ďalšou výhodou robotických vysávačov je ich prirodzená schopnosť vykonávať činnosť v - a len v - danom priestore, pre ktorý sú naprogramované.

Ak sa napríklad v čase prevádzky výrobku v inej miestnosti hrajú deti, môžete vo funkcii programovania nastaviť virtuálne steny, aby stroj neprechádzal cez dvere a iné otvory. Podobne, ak máte doma počas prevádzky stroja samotné domáce zvieratá, môžete ľahko obmedziť rozsah stroja, aby ich nevystrašil.

7. MALÝ, KOMPAKTNÝ A ĽAHKO SKLADOVATEĽNÝ

Robotický vysávač je oveľa menší ako stojanový alebo nádobový vysávač, a preto ho možno ľahko uložiť do takmer akéhokoľvek priestoru - do skrine, pod posteľ alebo kamkoľvek, kde máte miesto. Vďaka tomu je tento výrobok ideálny pre každého majiteľa domu, ktorý má obmedzený úložný priestor alebo sa snaží zmenšiť svoje domáce spotrebiče.

Tieto menšie vysávače sa vďaka svojej veľkosti dajú aj ľahko prenášať z jedného miesta na druhé. Ďalšou výhodou je, že vďaka malým rozmerom a nízkej výške sa tento výrobok dostane pod nábytok a do oblastí, kam sa bežný vysávač nedostane.

8. URÝCHĽUJE UPRATOVANIE DOMÁCNOSTI

Keďže robotický vysávač je sebestačný a samostatne pracujúci, je to ideálny výrobok, ktorý vám pomôže maximalizovať množstvo času stráveného upratovaním domácnosti.

Kým si totiž robotický vysávač robí svoju prácu na podlahách, uvoľní vám čas na prácu na upratovaní iných častí domu. Vďaka spolupráci v tandeme budete môcť výrazne skrátiť čas potrebný na upratovanie vášho domu. A výsledkom efektívnejšieho upratovania je, že budete častejšie a dôkladnejšie upratovať svoj dom.

9. IDEÁLNE RIEŠENIE PRE HENDIKEPOVANÝCH A STARŠÍCH ĽUDÍ

Ľudia s problémami s pohyblivosťou, ako sú starší a zdravotne postihnutí ľudia, môžu mať z vlastníctva robotického vysávača skutočný úžitok.

Robotický vysávač môže byť vďaka svojmu jednoduchému používaniu a hands-free ovládaniu oslobodzujúcim produktom pre túto skupinu ľudí, ktorí by inak boli nútení najímať si upratovačky za oveľa vyššie náklady, alebo by museli vysávať každú miestnosť. Okrem toho, vďaka ušetreným peniazom, ktoré by inak museli vynaložiť na túto činnosť, sa oplatí do tohto výrobku investovať.

10. FINANČNE VÝHODNÝ

Keďže robotické vysávače sú na trhu už niekoľko rokov, ich cena aj funkcie sa výrazne zlepšili a s pribúdajúcimi rokmi sa naďalej zlepšujú.

Dobrou správou je, že nemusíte minúť celý majetok, aby ste získali slušný výrobok, ktorý bude vykonávať prácu presne podľa vašich konkrétnych potrieb. Ceny začínajú približne od 200 eur a špičkové modely sa pohybujú od 700 do 1 500 eur, takže v prípade tohto typu výrobku si každý nájde niečo pre svoj rozpočet.

Robotické vysávače nám uľahčujú život a prinášajú moderný dotyk do našich domovov. S ich technologickým postupom sa čistenie stáva efektívnejším a času šetrnejším. Investovanie do tohto typu domácej pomoci je investíciou do kvalitnejších a pohodlnejších dní. Ak chcete viac informácií alebo zvážite nákup jedného z týchto malých pomocníkov, navštívte našu kategóriu robotické vysávače.

drprotect-odporuca-blog