Astragalus – najlepšia zbraň proti virózam. Takto pomôže aj vám

drprotect-radi-blog

Určite to poznáte. Plný nos, bolesti hlavy, bolesti hrdla, horúčky, únava. S príchodom sychravých dní organizmus dostáva zabrať. Ak nemáme dobrú obranyschopnosť, ľahko podľahneme nepríjemným virózam a prechladnutiu.

Obzvlášť v čase pandémie koronavírusu sme prehnane senzitívni a pri každom zakašľaní znekľudníme. V tomto období je dôležité posilniť si imunitu, aby bol organizmus pripravený zvládnuť nástrahy chrípkového obdobia. Ako na to?

V prvom rade treba na imunitu myslieť ešte pred jeseňou. Vyhnite sa nezdravým jedlám, otužujte sa, hýbte sa a jedzte veľa vitamínov. Ak ste na imunitu nemysleli počas leta, máme pre Vás skvelé riešenie.  Niektoré rastliny sú obzvlášť vhodné na jeseň. Napríklad Astragalus.

ASTRAGALUS, alebo “Kozinec blanitý”  sa v tradičnej čínskej medicíne používa po tisíce rokov. Má najväčší účinok predovšetkým v posilnení imunitného systému. Čínský názov kozinca- huang qi- znamená v preklade posilňovač qi (chi),  “chi” je výraz pre životnú silu, vitalitu a schopnosť odolávať fyzickému a psychickému stresu. Astragalány stimulujú bunky imunitného systému k produkcii tzv. interferónov.

Tieto vysoko aktívne proteíny sú nevyhnutné pre likvidáciu vírusových infekcií. Pravidelné užívanie kozinca zvyšuje počet kmeňových buniek v kostnej dreni, a tým podporuje vznik bielych krviniek, obranných T–lymfocytov.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1rr

Prihláste sa a odoberajte rady Dr.Protecta a získajte zľavu 5% hneď teraz.

#formular#

Tie sa potom môžu efektívne a v požadovanom množstve presúvať do oblastí postihnutých infekciou. Kozinec je preto veľmi efektívny nielen pri nachladnutí, chrípke a infekciách horných dýchacích ciest. Lekárske štúdie jasne preukazujú aj jeho výraznú pomoc u pacientov, ktorýchimunitný systém bol potlačený chemoterapiou alebo ožarovaním pri onkologických ochoreniach. Napomáha najmä:

  •          prirodzenej obranyschopnosti organizmu – podporuje imunitný systém

  •          zvyšuje fyziologickú odolnosť organizmu v náročných podmienkach

  •          prispieva k udržaniu normálnej hladiny cukru v krvi a normálneho krvného tlaku

  •          podporuje pohyblivosti kĺbov

  •          pomáha udržiavať normálnu činnosť cievnej sústavy a kardiovaskulárného systému

  •          podporuje vylučovaciu funkciu obličiek a močového mechúra

  •          stimuluje pohyblivosť spermií

  •          prispieva k odolnosti počas predmenštruačného cyklu

  •          prispieva k úľave od príznakov menopauzy

  •         Adaptogén podporuje duševnú a fyzickú odolnosť

  •         Antioxidant – pomáha chrániť bunky a tkanivá pred oxidačným poškodením

A práve počas sychravých dní a zimy odporúčame užívať Astragalus na posilnenie imunity. Zakúpiť si ho môžete aj v tabletkách, ktoré sa rýchlo rozpustia a pomáhajú okamžite. 

drprotect-odporuca-blog