10 spôsobov, ako si môžu muži zlepšiť výkonnosť pri milovaní

drprotect-radi-blog

Mnoho mužov hľadá spôsoby ako zvýšiť svoju sexuálnu výkonnosť. Je to spôsobené najmä existujúcimi zdravotnými problémami, zlým životným štýlom či nespokojnosťou partnera. 

V prvom rade majte na pamäti, že penis pracuje vďaka krvnému tlaku a tak sa uistite, že váš krvný systém pracuje tak ako má. V podstate to, čo je dobré pre vaše srdce, je dobré aj pre vaše sexuálne zdravie. Prinášame vám 10 jednoduchých spôsobov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vysnívaný sexuálny výkon:

1. Buďte aktívni

Jedným z najlepších spôsobov ako zlepšiť zdravie je cvičenie. Sex zvyšuje srdcový tep a pravidelné cvičenie môže pomôcť sexuálnemu výkonu tým, že si svoje srdce udržujete v kondícii. Tridsať minút cvičenia denne urobí zázraky. Praktizovať môžete beh, plávanie či turistiku.

2. Jedzte banány, čilli papričky, cesnak a kávovinový Ajurvédsky nápoj Shatawari

Zvýšiť sexuálnu aktivitu vám môže aj:

DrProtect_logo_prezentacia_1_1rr

Prihláste sa a odoberajte rady Dr.Protecta a získajte zľavu 5% hneď teraz.

 

3. Jedzte mäso

Medzi niekoľko ďalších potravín, ktoré vám môžu pomôcť dosiahnuť lepšie prekrvenie počas sexuálneho styku, patria aj potraviny s  Omega-3 mastnymi kyselinami. Tento typ tuku zvyšuje prietok krvi. Nájdete ho v lososoch, tuniakoch, v avokáde a v olivovom oleji.

Pomôcť vám môže aj vitamín B-1, ktorý pomáha nervovému systému. Tento vitamín sa nachádza v bravčovom mäse, v arašidoch a vo fazuli.

Vajcia obsahujú vysoký podiel vitamínov typu B, ktoré pomáhajú vyrovnávať hladinu hormónov, čím sa znižuje stres, ktorý brzdí erekciu.

4. Nestresujte

Stres môže mať vplyv na všetky oblasti vášho zdravia, vrátane libida. Stres zvyšuje srdcový rytmus (zlým spôsobom) a zvyšuje tak aj krvný tlak. Obe tieto vplyvy znižujú sexuálnu túžbu a výkonnosť. Stres môže tiež ovplyvniť dosiahnutie erekcie a orgazmu. Cvičenie je vynikajúci spôsob ako odbúrať stres a zlepšiť si zdravie. Upokojiť vás môže aj rozhovor s partnerom o vašom strese, ktorý zároveň posilní váš vzťah.

5. Zbavte sa zlých návykov

Fajčenie a konzumácia alkoholu môže ovplyvniť vašu sexuálnu výkonnosť. Mnohé štúdie však preukazujú, že pohár červeného vína môže výkonnosť zlepšiť, no príliš veľa alkoholu môže mať negatívne dôsledky. Alkohol zužuje krvné cievy, ktoré vplývajú na impotenciu. Obmedzenie alebo úplné zbavenia sa zlozvyku fajčenia je jedným z prvých krokov k zlepšeniu sexuálneho výkonu. 

6. Pohybujte sa na slnku

Slnečné svetlo zmierňuje produkciu melatonínu. Tento hormón nám pomáha lepšie spať, no tlmí naše sexuálne pudy. Menej melatonínu znamená potenciálne väčšiu sexuálnu túžbu. Pobyt na slnku vám tak môže pomôcť prebudiť váš sexuálny apetít a to najmä v zimných mesiacoch.

7. Masturbujte

Ak váš sex netrvá tak dlho ako by ste chceli, možno všetko čo potrebujete je trochu praxe. Aj keď sex je najlepším spôsobom sexuálneho vyžitia, masturbácia vám môže pomôcť zlepšiť dĺžku pohlavného styku. Dôležitý je však spôsob masturbácie. Masturbácia môže mať aj škodlivé účinky. Ak to budete s masturbáciou preháňať, mohli by ste chtiac-nechtiac skrátiť čas, ktorý si užijete v posteli s partnerom.

8. Venujte pozornosť svojej partnerke

Sex nie je jednosmerná cesta. Ak budete venovať osobitnú pozornosť túžbam svojej partnerky, spríjemní to sex nie len jej, ale pomôže vám cítiť sa počas neho atraktívnejšie a skúsenejšie. Ak sa o vzájomných túžbach porozprávate ešte pred samotným aktom, pomôže vám to predísť prípadným nepríjemnostiam.

9. Navštívte odborníka

Ak máte erektilnú dysfunkciu, Peyronieho chorobu alebo iné zdravotné poruchy, budete potrebovať odbornú lekárskú pomoc. Neváhajte a porozprávajte sa so svojím lekárom o tom, ako môžete zlepšiť svoju sexuálnu výkonnosť prostredníctvom medicíny. Nikdy však nie je na škodu pravidelne cvičiť a zdravšie sa stravovať.

10. Použite Dr.Protect SuperMuž

Tribulus Terrestris známy ako kotvičník zemný je liečivá rastlina, ktorá sa už tisícročia používa ako afrodiziakum. Štúdie dokázali, že užívaním Tribulus Terrestris možno zvýšiť hladinu testosterónu o viac ako 30%. Dr.Protect SuperMuž obsahuje extrakt z Kotvičníka zemného, čiže Tribulus Terrestris a to v objeme 1250 mg v jednej tabletke.  Zároveň podporuje regeneráciu, čo je dôležité pre intenzívnejší a efektívnejší tréning, a zväčšenie svalovej hmoty. Pre mužov zároveň pozitívne pôsobí na zvýšenie sexuálneho libida.

drprotect-odporuca-blog