Ako najlepšie čistiť pečeň s Pestrecom Mariánskym? Zázračná rastlinka pomôže každému

 

drprotect-radi-blog

Zlá pokožka ako signál, že s Vašou pečeňou nie je všetko v poriadku. Pokožka je hlavným ukazovateľom stavu Vašej pečene. Ak máte na tvári či  na tele akné, ekzém, lupienku, suchú pokožku či pocit svrbenia a pálenia pokožky Vaša pečeň potrebuje pomôcť. Najvhodnejším pomocníkom pri ochrane pečene, a tým pádom aj pri riešení kožných problémov je Pestrec mariánsky.

Koža je náš najväčší orgán, pokrýva celé ľudské telo a v sebe ukrýva mnoho funkcií. Najdôležitejšou je ochranná funkcia -pôsobí ako bariéra chrániaca vnútorné orgány tela pred vplyvmi z vonkajšieho prostredia. Cez tento orgán sa však v dnešnej dobe dostáva do tela veľa toxínov (pracími prostriedkami, kozmetikou, oblečením) a to je pre telo veľkou záťažou.

Oveľa väčšou záťažou je však dnešná strava, ktorú dennodenne konzumujeme. Plná prídavných a syntetických látok, umelín, ktoré môžu byť vo veľkej miere pre telo jedom. Preto nie len alkohol, cigarety a lieky môžeme považovať za jed, ktorý má na svedomí odumieranie pečeňových buniek.

 PESTREC – ODBORNÍK na DETOXIKÁCIU

Škodlivé účinky prostredia na náš organizmus môžeme zmierniť Pestrecom mariánskym, ktorý disponuje silným antioxidačným účinkom a dokonale prečistí a zregeneruje Vašu pečeň. Účinnú látku Pestreca mariánskeho tvorí silymarín, ktorý dokáže obnoviť pečeňové bunky a zároveň zlepšiť činnosť tých poškodených. Jeho užívaním máme možnosť zvýšiť detoxikačné procesy až o 50%.

Za studena lisovaný olej z Pestreca je pre telo prirodzená forma na vstrebávanie účinnej látky silymarínu a posunie vás tak vpred na vašej ceste k zdravej pečeni. Čiže okrem vnútornej očisty organizmu môžeme počítať aj s očistou vonkajšou – odvďačí sa nám zdravou a sviežou pleťou.

Pečeň moderného človek denne podstupuje zvýšenú záťaž vplyvom znečistenia životného prostredia, kozmetiky, čistiacich prostriedkov, nevyváženej stravy s nadbytkom chemikálií, stužených tukov, konzervantov, alkoholu, tabaku. Pečeni škodí aj stres, prepracovanie a plytké dýchanie, užívanie liekov vrátane hormonálnej antikoncepcie, alebo liekov na podporu plodnosti, proti bolesti a pod.

Pečeň je oprávnene považovaná  za chemické laboratórium ľudského tela, prejavy jej  zhoršenej funkcie sú:

  • problematická menštruácia – veľmi silné alebo slabé krvácanie, bolesti pred a počas menštruácie, PMS, cysty, myomy a pod.

  • neplodnosť a opakované potraty

  • narušená zrážanlivosť krvi

  • kožné problémy – ekzémy, akné, vyrážky

  • narušené trávenie – zhoršené trávenie mastných, ťažkých jedál

  • náladovosť, výbuchy hnevu

  • bolesti hlavy

Stav pečene si môžete overiť u Vášho lekára pečeňovými testami (vyšetrenie z krvi). Týmto spôsobom sa preukážu stredne vážne až vážne stavy. Pri miernom zhoršení pečeňových funkcií sú testy často ešte v norme, citlivejšie osoby však už môžu pozorovať zdravotné problémy.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1rr

Prihláste sa a odoberajte rady Dr.Protecta a získajte zľavu 5% hneď teraz.

#formular#

Pomôžte svojej pečeni ! Silybum marianum, alias Pestrec mariánsky, alias Ostropestrec  alebo bodliak poznáme ako rastlinu  s najvýraznejším účinkom na funkciu pečene a najmä jej detoxikáciu.

DR.PROTECT PESTREC MARIÁNSKY + ŽIHĽAVA

Obsahuje  za studena lisovaný olej  z  Pestreca mariánskeho + Olejový výťažok zo Žihľavy

Pestrec mariánsky podporuje:

  • trávenie

  • funkcie pečene a jej detoxikáciu

  • prirodzenú obranyschopnosť organizmu-imunitu

  • napomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi

  • normálnu činnosť srdca

  • pôsobí ako antioxidant

Žihľava dvojdomá podporuje:

  • normálnu činnosť obličiekprostaty

  • vylučovanie vody z organizmu

  • normálny stav kĺbov, pokožky, vlasov a nechtov

 

Priaznivé účinky oleja z bodliaka –Pestreca mariánskeho (Silybum marianum ) boli známe už v antickej dobe. V tradičnej medicíne je pestrecový olej veľmi obľúbený a považuje sa za jeden z najbezpečnejších prírodných prostriedkov. Skvelým spôsobom ako ho získať do svojho tela a zlepšiť si zdravie sú kvapky Dr.Protect Pestrec Mariánsky a Žihľava kvapky. 

drprotect-odporuca-blog