Prečo je šťava z Aloe Vera skutočná BOMBA na imunitu?

blog-aloe 

Aloe je rastlina, ktorú obdivovali už dávne civilizácie a rokmi jej prisúdili punc legendárnosti. Vďaka svojmu zloženiu je skutočne jedným z najúžasnejších darov prírody. Obsahuje viac ako 100 aktívnych zložiek vrátane vitamínov, minerálov, aminokyselín a špeciálnych fytonutrientov. Ako vplýva na našu imunitu?

Ako funguje imunitný systém?

Šťava z Aloe Vera je ideálna pre zvýšenie našej imunity. Oslabenú imunitu Aloe posilňuje a vystupňovanú, ktorá býva často v podobe alergií a napríklad astmy, utlmuje. Imunitný systém je systém špecializovaných buniek a orgánov, ktorý nás chráni pred vonkajšími biologickými vplyvmi.

Ak imunitný systém správne funguje, chráni telo pred baktériami a vírusovými infekciami, ničí rakovinové bunky a cudzie látky. Ak imunitný systém oslabuje, klesá aj naša obranyschopnosť, čo umožňuje rast a rozmnožovanie patogénov vrátane vírusov, ktoré spôsobujú nachladnutie a chrípku.

Šťava z Aloe stimuluje časť imunitného systému nazývanú makrofágy. Tieto makrofágy sú silné bunky, ktoré demonštrujú fagocytózu hltaním útočníkov v krvnom obehu. Výskumy v súvislosti s Aloe dokazujú, že polysacharidy v Aloe Vera sú hlavným dôvodom primárnej reakcie nášho organizmu na vírusy! Pred vírusmi sa môžte chrániť aj ochrannými maskami, rúškami a respirátormi.

Aloe môže okrem iného pomôcť aj pri problémoch s pečeňou, pri vysokom cholesterole, paradentóze, astme, obezite či ženských problémoch. Podporuje prirodzenú očistu organizmu, zdravé črevá a tráviaci trakt, pomáha riešiť rôzne kožné problémy a priaznivo pôsobí pri únave a cukrovke. Vysokokoncentrovaná šťava pôsobí antisepticky, antiviroticky, antibakteriálne a antimykoticky.

Prečo je ESI Aloe Vera šťava to najlepšie riešenie pre vašu imunitu?

Šťavy z Aloe od spoločnosti ESI sú nepasterizované a nepridáva sa do nich cukor, farbivá ani voda. Aloe šťava je vyrobená jedinečným spôsobom, v ktorom sa zlučujú optimálne vlastnosti vnútornej časti listu (bez aloínu) a čistého gélu obsiahnutého vo vnútri rastliny. Vďaka tomu je garantovaná koncentrácia až 99,8% čistej šťavy z Aloe Vera! Šťava je získavaná priamo z čerstvej dužiny krájanej ručne. 

Čistú šťavu z Aloe Vera si môžete kúpiť tu.

 

Pozrite si ďalšie súvisiace články