Toto sú dôvody, prečo by ste mali používať v lete opaľovacie krémy

drprotect-radi-blog
Slnko. Žiariaci, zdroj energie, ktorý nás poháňa cez letné dni. Vládca jasných, modrých oblôh, ktorý sa odráža od okuliarov a pokožky plavcov, ktorí si užívajú lúče jeho nekonečnej energie. Avšak, tak ako s každým darom prírody, aj toto svetlo prináša výzvy a riziká. A tu vstupuje na scénu náš hrdina - opaľovací krém.
 
Význam opaľovacích krémov
 
Prečo je opaľovací krém taký dôležitý? Naša pokožka je ako štít, ktorý chráni naše telo pred všetkým, čo nám môže ublížiť - od mikroorganizmov až po ultrafialové (UV) lúče slnka. Avšak, aj tento štít potrebuje svoju ochranu a príroda nám nedodala všetko, čo potrebujeme na ochranu pred UV lúčmi.
 
Dlhodobá expozícia UV lúčom môže spôsobiť popáleniny, predčasné stárnutie pokožky a dokonca aj rakovinu kože. Opaľovací krém poskytuje dôležitú ochranu, ktorá nám umožňuje bezpečne sa vystavovať slnečným lúčom a užívať si ich pozitívne účinky, ako je produkcia vitamínu D a zlepšenie nálady. Pozrite si náš výber opaľovacích krémov, ktoré vás ochránia celé leto. 
 
Výhody opaľovacích krémov pre mužov
 
Muži majú tendenciu opomíjať význam opaľovacích krémov. Ich tvrdá, odolná pokožka, zdá sa byť neporaziteľná, ale opaľovací krém je rovnako dôležitý pre mužov, ako pre ženy.
 
Nielenže opaľovací krém chráni pred škodlivými UV lúčmi, ale aj pred vysušením, ktoré môže spôsobiť popraskanie a stárnutie pokožky.
Opaľovací krém je tiež skvelý pre mužov, ktorí sú aktívni na slnku. Špeciálne formulácie sú odolné voči potu a vode, takže môžete pokračovať v bežnej činnosti bez obáv z toho, že by ste stratili ochranu.
 
Výhody opaľovacích krémov pre ženy
 
Pre ženy je opaľovací krém viac než len ochrana pred slnkom. Môže to byť dôležitý nástroj v boji proti predčasnému stárnutiu. Mnoho opaľovacích krémov obsahuje antioxidanty, ktoré pomáhajú neutralizovať voľné radikály spôsobené UV lúčmi, čo môže viesť k poškodeniu buniek a stárnutiu pokožky.
 
Naviac, opaľovací krém môže byť integrovaný do denného krásneho režimu. Existujú hydratačné krémy s ochranným faktorom, farebné korektory a make-up s SPF, ktoré vám umožnia zostať chránený, zatiaľ čo vám pomáhajú vyzerať úžasne.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1rr

Prihláste sa a odoberajte rady Dr.Protecta a získajte zľavu 5% hneď teraz.

#formular#

 
Opaľovací krém je pre nás všetkých nevyhnutný.
 
Je to naša prvá línia obrany proti škodlivým účinkom slnka, ale aj naše tajné zbrane v boji proti stárnutiu a vysušeniu pokožky. Či už ste muž alebo žena, investovanie do kvalitného opaľovacího krému je investovaním do vašej pokožky a do vašej budúcnosti. Pretože krása začína zdravou pokožkou, a zdravá pokožka začína ochranou.
 
Preto sa nebojte vybrať ten správny opaľovací krém a vychutnať si slnko na plné peňaženky. Svetlo, ktoré nás oživuje a napĺňa nás energiou, nám dáva život - a my si ho môžeme užiť bez obáv, vďaka troche krému a vďake vedcom a inovátorom, ktorí nám to umožnili.
 
 

Ktoré produkty na opaľovanie by sme si vybrali my v Dr.Protectovi?

 

Opaľovací krém na telo

Poviete, že vás len trochu sčervenanie? Chyba lávky! Sčervenanie je prvým signálom, že vaša pokožka protestuje proti slnečným lúčom. Opaľovací krém na telo je ako váš osobný strážca, ktorý vyháňa prehnane nadšené slnečné lúče. Takže ak nechcete, aby vás slnko sfarbilo ako paradajkovú omáčku, siahnite po opaľovacom kréme na telo.

Opaľovací krém na tvár

Čo je významným ukazovateľom vašej vitality, zdravia a mladosti? Nie, nie je to váš štýlový oblek, ani drahé auto, ale vaša tvár! Opaľovací krém na tvár je ten tajný kľúč, ktorý chráni vašu pokožku pred predčasným starnutím a vráskami, ktoré by mohli odradiť aj samotného Casanovu. A verte nám, na vašej tvári je mnoho miest, ktoré by uvítali trochu krémového ochrancu.

Olej pre intenzívne opálenie

Pre tých, ktorí chcú zo slnka vyťažiť maximum a dosiahnuť ten atraktívny bronzový odtieň, je tu olej pre intenzívne opálenie. Znížený ochranný faktor v tomto produkte umožňuje.  

drprotect-odporuca-blog