Tu je návod, ako mať najlepší dovolenkový sex vo svojom živote

drprotect-radi-blog

Vo svojom živote budete mať veľa rôznych druhov sexu. Je tu romantický sex, výstredný sex, make-up sex, rozchodový sex a, samozrejme, vždy legendárny sex na dovolenke.

Dovolenkový sex je do značnej miery v kategórii sám o sebe vďaka tomu, že je úplne epický. Koniec koncov, toto je takmer jediný čas vo vašom dospelom živote, keď nemáte žiadnu formu tlaku alebo stresu a môžete to urobiť úplne uvoľnene. 

Porušenie vašej rutiny môže zapáliť vášeň, keď sa nachádzate na neznámom mieste s nepredvídateľným harmonogramom, váš mozog sa často vylepší, keď sa naladíte na novosť svojho okolia.

Cestovanie so svojím partnerom tiež spája vaše bežné aktivity, vďaka čomu je všetko o niečo vzrušujúcejšie – vrátane toho, čo sa deje v posteli.

A potom je tu fakt, že na dovolenke sa väčšinou len menej stresujete. Na dovolenke sme vždy veľmi uvoľnený. Poukazuje na to aj fakt, že je oveľa jednoduchšie dostať sa do nálady a dokonca aj k orgazmu.

Môžete byť tiež ochotnejší na dovolenke skúšať nové veci.  Vaše zábrany majú tendenciu klesať, keď cestujete, a môžete byť otvorenejší novinkám. To môže v konečnom dôsledku zblížiť vás a vášho partnera. Podľa teórie sebarozširovania, keď vytvárate a podporujete príležitosti na rast, môže to zvýšiť spojenie a naplnenie vzťahu.

Iste, veľká časť príťažlivosti dovolenkového sexu spočíva v tom, že sa jednoducho necháte unášať prúdom. Existuje však niekoľko vecí, ktoré môžete urobiť, aby bol váš zážitok ešte nezabudnuteľnejší a pohodlnejší. V nasledujúcom článku vám vysvetlíme, čo všetko je potrebné urobiť.

Ako mať najlepší sex na dovolenke:

Ako na to: Odchod na dovolenku je len prvým krokom. Tu sa dozviete, čo ešte môžete urobiť, aby ste svoj dovolenkový sex maximálne využili.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1rr

Prihláste sa a odoberajte rady Dr.Protecta a získajte zľavu 5% hneď teraz.

#formular#

Uistite sa, že ste uvoľnení.

Nesnažte sa zamestnať hneď po návrate z nabitej prehliadky. Mnohí ľudia potrebujú byť uvoľnení, aby sa dostali do nálady. Uvoľnenie môže uľahčiť túžbu, vzrušenie, rozkoš a orgazmus, zatiaľ čo stres môže aktivovať reakciu boja alebo úteku, čo môže narušiť sexuálnu reakciu a fungovanie. V podstate to, že ste maximálne uvoľnení, zvyšuje šance, že si to užijete.

Nechajte partnera naplánovať aspoň jednu vec.

Ak máte tendenciu prevziať opraty, pokiaľ ide o plánovanie itinerára cesty (napr. ste si rezervovali hotel, preskúmali ste všetky reštaurácie a ubezpečili ste sa, že všetci majú svoje pasy), dohodnite sa, že aspoň na jeden deň alebo na pol dňa. 

Nechajte svojho partnera hrať sa na „táborového poradcu“ na vymedzený čas a nechajte ho vybrať aktivity, ktorým sa počas dňa venujete. Možno sa vám bude páčiť, keď budete mať na starosti, a bude to pre vás upokojujúce, ale váš partner ocení, keď sa podelíte o povinnosti a vy sa budete cítiť uvoľnene.

Meňte polohy.

Na dovolenke máte trochu viac času, tak prečo sa neodkloniť od bežnej rutiny v posteli? Dovolenka dáva ľuďom naozaj skvelú príležitosť, aby mali čas experimentovať s vecami, ktoré doma nerobia.  Môžete si dokonca vybrať novú polohu, ktorú budete každý deň skúšať a experimentovať s ňou.

Robte to vo vode.

Či už ste na dovolenke na tropickom alebo zasneženom mieste, pravdepodobne sa vo vašom okolí nachádza nejaký nový vodný prvok - aj keby to bola len sprcha alebo vaňa. Tak ju využite. Spoločné sprchovanie môže byť naozaj sexi.

Pláž je skvelým miestom na zohriatie a super nápad, na predohru, aby ste s partnerom pokračovali vo vani, alebo to skúsili v mori. 

Sexujte vždy, keď na to budete mať náladu.

Keď ste obaja zaneprázdnení bežnou rutinou, ktorá nie je spojená s dovolenkou, musíte si sex tak trochu naplánovať. Ale dovolenka ponúka príležitosť na reset, zmenu vašich plánov a väčšiu flexibilitu, pokiaľ ide o rutinu.

Mnoho párov má rado sex ráno alebo pred večerou, pretože tesne pred spaním sú príliš unavení. Je to dobrá príležitosť jednoducho sa porozprávať s partnerom o načasovaní predtým, ako vyrazíte na dovolenku.

Pripravte svoje telo na nezabudnuteľný sex 

Dr.Protectovi sme si pre vás pripravili produkty, ktoré vám pomôžu k dosiahnutiu ešte väčšej sexuálnej rozkoši. Napríklad Dr.Protect Mega Erekcia kapsuly je predovšetkým ako super afrodiziakum pre mužov aj ženy. U mužov pomáha pri slabej erekcii a impotencii, u žien pred menopauzou zasa zvyšovala chuť na milostný akt a napomáhala proti frigidite.

Ďalším produktom je Dr.Protect Zdravá Prostata kapsuly. Ten slúži pre podporu prostaty a močového mechúra. Tekvicový olej sa najčastejšie používa pre podporu zdravia prostaty a močového mechúra. Tekvicový olej nie je doplnok stravy výhradne pre mužov, ale s úspechom ho používajú aj ženy. Nezabudli sme ani na kávičkárov. 

Dr.Protect kávovinový Ajurvédsky nápoj Shatawari pre reprodukciu je rozpustný cereálny kávovinový nápoj s bylinou SHATAWARI. Podporuje ženský aj mužský reprodukčný systém pri neplodnosti, pohodu v menopauze, počas menštruácie, odolnosť organizmu voči stresu, dobré trávenie. Osvieži, nakopne, navodí pocit pohody. Vhodný na každodennú konzumáciu,  slúži ako výborná náhrada kávy.

Postupujte podľa týchto tipov, aby ste si s partnerom užili tú najlepšiu dovolenku:

drprotect-odporuca-blog